ZUPY:
1.Strogonow ( mięso wołowe, pieczarki).
2.Zupa podlaska(zakopianka) na serkach ( mięso z łopatki, por, pieczarka, zabielana serkami).
3.Zupa krem z kurczaka z grzankami i szczypiorkiem (pierś z kurczaka, serki).
4.Zupa ratatuj na karkówce z bakłażanem i cukinią.
5.Zupa solianka ( schab surowy, kiełbasa i boczek wędzony,ogórek kiszony,warzywa, koncentrat pomidorowy).
6.Rosół z 4 mięs z kołdunami wołowymi własnej produkcji.
7.Barszcz czerwony z buraków z pasztecikiem mięsnym.
8.Barszcz czerwony z buraków z kopertą pieczarkową.
9. Żurek staropolski z jajkiem i białą kiełbasą.
10.Rosół z 4 mięs z domowym makaronem ( kurczak,indyk,kaczka,szponder wołowy).
11.Zupa krem borowikowa z rozmarynem ( grzyby borowiki,ziemniaki,pęczak).
12.Zupa kurkowa z ziemniakami ( grzyby kurki,warzywa,pęczak).