gradient
 
Spin UpSpin Down
Spin UpSpin Down
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
znak
unibus
unibus
unibus

Spotkania opłatkowe

 Okres przedświąteczny jest idealnym czasem do Firmowego Spotkania Opłatkowego, które sprzyja integracji pracowników,podsumowania roku ,pogratulowania indywidualnych i zespołowych   sukcesów  oraz dodania motywacji do dalszej pracy. Zapraszamy Państwa do organizacji tej magicznej chwili w Salach bankietowych Hotelu Unibus.

 Przedstawiamy III opcje Menu do wyboru :

 Usługa gastronomiczna zawiera 8 % i 23 % VAT.

 I MENU - 50 zł /os brutto 

 Dania gorące w formie bufetu w bemarach ( 300 g/os)

  Świąteczny barszcz czerwony z krokietami , kapusta wigilijna z grzybami, pierogi z kapustą i grzybami

 Przystawki zimne w formie bufetu ( 200 g/os)

  Ryba po grecku, śledź z zielona cebulką, sałatka z łososiem, łazanki z makiem i bakaliami, pieczywo

 Bufet słodki ( 100 g/os) :makowiec,keks, szarlotka

 Napoje (sok pomarańczowy i jabłkowy,woda z cytryną,kawa i herbata)- bez ograniczeń

 II MENU -65 zł/os. brutto

 Dania gorące w formie bufetu w bemarach ( 400 g/os)

  Świąteczny barszcz czerwony z krokietami, kapusta wigilijna z grzybami, pierogi z kapustą i grzybami, sandacz z sosem porowym , ziemniaki zapiekane,surówka 

 Przystawki zimne w formie bufetu ( 250 g/os)

  Ryba po grecku, śledź z zielona cebulką, sałatka z łososiem, łazanki z makiem i bakaliami, terrina ze śledziem,  pieczywo

 Bufet słodki ( 100 g/os):makowiec,keks, szarlotka

 Napoje (sok pomarańczowy i jabłkowy,woda z cytryną,kawa i herbata)- bez ograniczeń

   III MENU -85 zł/os brutto

 Dania gorące w formie bufetu w bemarach ( 400 g/os)

 Świąteczny barszcz czerwony z krokietami, kapusta wigilijna z grzybami, pierogi z kapustą i grzybami, sandacz z sosem porowym , ziemniaki zapiekane,surówka 

 Przystawki zimne w formie bufetu ( 450 g/os)

 Ryba po grecku, śledź z zielona cebulką, sałatka z łososiem, łazanki z makiem i bakaliami, terrina ze śledziem, tatar z wędzonego łososia,karp w galarecie,babeczki z kruchego ciasta nadziewane pasta z tuńczyka , racuchy,pieczywo

 Bufet słodki ( 100 g/os):makowiec,keks, szarlotka

 Napoje (sok pomarańczowy i jabłkowy,woda z cytryną,kawa i herbata)- bez ograniczeń

  Dodatkowo płatne:

   Szczupak faszerowany 100g /os- 8 zł

   Mięsa pieczone własnej produkcji (boczek, karkówka, pieczeń z żurawiną, rolada z kurczaka, udziec z indyka, pasztet wieprzowy) - 350 g/ 35 

  Tortilla z wędzonym łososiem (tortilla, łosoś wędzony, ser typu mascarpone, chrzan) - 350 g/40 zł

  Ruloniki z łososia z nadzieniem chrzanowym owijane serem twarogowym - 350g / 50 zł

Skontaktuj się z nami   koperta

hotel 2 gwiadkowy
HOTEL UNIBUS **
ul. Widowska 4
17-100 Bielsk Podlaski
+48 889 555 700
+48 85 730 03 03
e-mail: recepcja@unibus.com.pl
hotel 2 gwiadkowy
Obsługujemy Płatności:
Znajdź nas na: