Spotkania opłatkowe
Okres przedświąteczny jest idealnym czasem do Firmowego Spotkania Opłatkowego, które sprzyja integracji pracowników,podsumowania roku ,pogratulowania indywidualnych i zespołowych sukcesów oraz dodania motywacji do dalszej pracy. Zapraszamy Państwa do organizacji tej magicznej chwili w Salach bankietowych Hotelu Unibus.
Przedstawiamy III opcje Menu do wyboru :
Usługa gastronomiczna zawiera 8 % i 23 % VAT.
I MENU
Dania gorące w formie bufetu w bemarach ( 300 g/os)
Świąteczny barszcz czerwony z krokietami , kapusta wigilijna z grzybami, pierogi z kapustą i grzybami
Przystawki zimne w formie bufetu ( 200 g/os)
Ryba po grecku, śledź z zielona cebulką, sałatka z łososiem, łazanki z makiem i bakaliami, pieczywo
Bufet słodki ( 100 g/os) :makowiec,keks, szarlotka
Napoje (sok pomarańczowy i jabłkowy,woda z cytryną,kawa i herbata)- bez ograniczeń
II MENU
Dania gorące w formie bufetu w bemarach ( 400 g/os)
Świąteczny barszcz czerwony z krokietami, kapusta wigilijna z grzybami, pierogi z kapustą i grzybami, sandacz z sosem porowym , ziemniaki zapiekane,surówka
Przystawki zimne w formie bufetu ( 250 g/os)
Ryba po grecku, śledź z zielona cebulką, sałatka z łososiem, łazanki z makiem i bakaliami, terrina ze śledziem, pieczywo
Bufet słodki ( 100 g/os):makowiec,keks, szarlotka
Napoje (sok pomarańczowy i jabłkowy,woda z cytryną,kawa i herbata)- bez ograniczeń
III MENU
Dania gorące w formie bufetu w bemarach ( 400 g/os)
Świąteczny barszcz czerwony z krokietami, kapusta wigilijna z grzybami, pierogi z kapustą i grzybami, sandacz z sosem porowym , ziemniaki zapiekane,surówka
Przystawki zimne w formie bufetu ( 450 g/os)
Ryba po grecku, śledź z zielona cebulką, sałatka z łososiem, łazanki z makiem i bakaliami, terrina ze śledziem, tatar z wędzonego łososia,karp w galarecie,babeczki z kruchego ciasta nadziewane pasta z tuńczyka , racuchy,pieczywo
Bufet słodki ( 100 g/os):makowiec,keks, szarlotka
Napoje (sok pomarańczowy i jabłkowy,woda z cytryną,kawa i herbata)- bez ograniczeń
Dodatkowo płatne:
Szczupak faszerowany 100g /os
Mięsa pieczone własnej produkcji (boczek, karkówka, pieczeń z żurawiną, rolada z kurczaka, udziec z indyka, pasztet wieprzowy) - 350 g
Tortilla z wędzonym łososiem (tortilla, łosoś wędzony, ser typu mascarpone, chrzan) - 350 g
Ruloniki z łososia z nadzieniem chrzanowym owijane serem twarogowym - 350g