gradient
 
Spin UpSpin Down
Spin UpSpin Down
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
znak
unibus
unibus
unibus
unibus
unibus

Catering

                                Obecnie oferujemy wyłącznie dania "na wynos" .

   Zamówienia na dania "na wynos"  przyjmujemy z minimum 3 dniowym wyprzedzeniem.

             KONTAKT: +48 889 555 700, +48 85 730 03 03recepcja@unibus.com.pl

           Możliwość zamówienia pojedyńczych porcji -Dania z menu Restauracji  - kliknąć

      Na Święta i wszelkie inne uroczystości a także i bez okazji

      

     I. PRZEKĄSKI na białych półmiskach jednorazowych biodegradowalnych po 350g dekorowane i gotowe do podania na stół

  1. Mięsa pieczone własnej produkcji (boczek, karkówka, pieczeń z żurawiną, rolada z kurczaka, udziec z indyka, pasztet wieprzowy) - 35 
  2. Rolada z kaczki z morelą - 35 zł
  3. Befsztyk tatarski z cebulką i ogórkiem - 45 zł
  4. Tatar z łososia wędzonego z kaparami - 50 zł
  5. Śledź z zieloną cebulką - 30 zł
  6. Śledź z suszonymi pomidorami – 30 zł
  7. Śledź w śmietanie – 30 zł.
  8. Rolmopsy śledziowe pikantne z cebulką - 35 zł
  9. Terrina ze śledzia (chleb trójkątny nadziewany śledziem i burakami) - 40 zł
  10. Terrina z kurczakiem i kukurydzą (chleb trójkątny nadziewany wędzonym kurczakiem, kukurydzą) - 40 zł
  11. Ryba (miruna) po grecku - 35 zł
  12. Ryba (miruna) w sosie słodko-kwaśnym - 35 zł
  13. Rolada szpinakowo - łososiowa z serkiem almette - 45 zł
  14. Rolada z łososia w algach morskich - 50 zł
  15. Tortilla z wędzonym łososiem (tortilla, łosoś wędzony, ser typu mascarpone, chrzan) - 40 zł
  16. Tortilla z szynką i sałatą (tortilla, szynka, sałata) - 30 zł
  17. Koreczki z boczku ze śliwką - 35 zł
  18. Babeczki z kruchego ciasta nadziewane pastą z tuńczyka - 35 zł
  19. Ruloniki z łososia z nadzieniem chrzanowym w galarecie - 50 zł
  20. Ruloniki z łososia z nadzieniem chrzanowym owijane serem twarogowym - 50 zł
  21. Ruloniki z szynki z nadzieniem chrzanowym w galarecie - 40 zł
  22. Muszle makaronowe z nadzieniem chińskim (pierś z kurczaka, papryka, natka pietruszki) - 35 zł
  23. Muszle makaronowe z nadzieniem szpinakowym (szpinak, ser typu feta) - 35 zł
  24. Jajka nadziewane szynką - 30 zł
  25. Jajka nadziewane w skorupkach - 30 zł
  26. Jajka nadziewane łososiem - 40 zł
  27. Galaretki drobiowe - 22 zł
  28. Szuba-sałatka śledziowa (mix śledziowy, buraczki, marchewka, jajko) - 30 zł
  29. Sałatka jarzynowa (ziemniaki, ogórek kwaszony, groszek zielony, marchew, jabłko, majonez) - 18 zł
  30. Sałatka grecka (ser feta, ogórek, papryka, pomidor, czerwona cebula, oliwki, sos vinegret) - 16 zł
  31. Sałatka z wędzonym łososiem (łosoś, jajko, sałata lodowa, ogórek, pomidor, cebula, sos vinegret) - 24 zł
  32. Sałatka Cezar (kurczak, sałata lodowa, pomidor, ogórek, parmezan, sos czosnkowy, grzanki) - 24 zł
  33. Sałatka z bekonem i pomarańczą (mix sałat, pomidory koktajlowe, boczek, jajko, ser camembert, pomarańcza, sos musztardowy) - 20 zł
  34. Stożki z gyrosem z sosem czosnkowym (ryż, marchew, pierś kurczaka) - 35 zł
  35. Mini kanapki bankietowe (chleb, mięsa pieczone i wędzone, łosoś, salami, ser żółty i camembert, sałata, pomidor, ogórek, oliwki) - 35 zł

     II. ZUPY  

  1. Barszcz z czerwonych buraków z uszkami ręcznie robionymi 250 ml / 3 uszka/os. x 6 por = 1,5L - 42 zł
  2. Barszcz z czerwonych buraków z krokietami pieczarkowymi 250 ml /12 krokietów/ os. x 6 por. = 1,5L - 42 zł
  3. Rosół z 4 mięs (kurczak, indyk, kaczka, szponder wołowy) z kołdunami wołowymi ręcznie robionymi 250 ml/os. x 6 por = 1,5L - 42 zł
  4. Rosół z 4 mięs (kurczak, indyk, kaczka, szponder wołowy) z domowym makaronem ręcznie robionym 250 ml/os. x 6 por = 1,5L - 36 zł
  5. Żur na zakwasie chlebowym z jajkiem i wędzonką 250 ml/os. x 6 por. = 1,5L  -  42 zł 

      III. DANIA OBIADOWE na 6 osób - cena za 6 porcji 

  1. Udko z kaczki z żurawiną i jabłkiem - 6 udek ok. 1,2kg - 72 zł
  2. Polędwiczki wieprzowe z sosem borowikowym (150g + 50g sos = 200g) x 6 por. = 1,2kg - 90 zł
  3. Sandacz w sosie porowym 100g (sandacz) + 50g (sos) = 150g/os x 6 por. = 0,9 kg - 90 zł
  4. Karkówka z sosem kurkowym 150g + 50g = 200g x 6 por. = 1,2kg - 84 zł
  5. Zrazy wołowe 120g x 6 por. = 0,72kg - 84 zł
  6. Kotlet De Volaille z kurczaka z masłem ziołowo-czosnkowym - 150g x 6 por. - 84 zł
  7. Roladki schabowe z nadzieniem szpinakowym z sosem beszamelowym 120g x 6 por = 0,72kg - 72 zł
  8. Pierogi z mięsem z cebulką ze skwarkami 8 szt. x 6 por. = 48 szt. - 72 zł
  9. Pierogi z kapusta i grzybami z cebulką ze skwarkami 8 szt. x 6 por. = 48 szt. - 72 zł
  10. Kartacze z domową okrasą - 2 szt. x 6 por. = 12 szt. - 72 zł

      IV. DESERY 

  1. Łazanki z makiem i bakaliami 350 g x 4 por. ok. 1,4kg = 60 zł   
  2. Pascha waniliowa (pyszny deser twarogowy nie tylko na Wielkanoc, jajka, wanilia, rodzynki, migdały) - 800 g - 80 zł  
  3. Blok waniliowy - niebo na talerzu (mleko, wanilia, mieszanka bakaliowa) 500g - 30 zł    

     IV. FIRMOWE MIĘSA i KISZKA ZIEMNIACZANA pieczone w piecach konwekcyjno-parowych, zapakowane próżniowo - cena za 1kg

  1. Pasztet wieprzowy - 68 zł
  2. Boczek wieprzowy - 60 zł
  3. Karkówka wieprzowa - 76 zł
  4. Udziec z indyka - 50 zł
  5. Pieczeń wieprzowa z żurawiną - 45 zł
  6. Rolada z kurczaka z serem feta i marchewką - 68 zł
  7. Kiszka ziemniaczana ze skwarkami - 30 zł

      V. DANIA MROŻONE zapakowane próżniowo - cena za 1kg 

  1. Pierogi mrożone (z mięsem, z kapusta i grzybami, ze szpinakiem, ruskie) - 35 zł/kg
  2. Kiszka ziemniaczana mrożona - 27 zł/kg
  3. Kartacze mrożone - 35 zł/kg

 

  Oferujemy także Zestawy Wielkanocne i Wigilijne w atrakcyjnych cenach.

   ZESTAW DAŃ WIELKANOCNYCH – DUŻY (12 potraw) na 6 osób w cenie 50 zł/os x 6 os. = 300 zł             

    I. PRZYSTAWKI po 350g x 8 szt. =  2,8kg – na białych półmiskach jednorazowych biodegradowalnych - gotowe do podania na stół

    1. Jajka faszerowane łososiem - 350g   

    2. Jajka faszerowane w skorupkach - 350g                                                     

    3. Terrina z kurczakiem i kukurydzą (specjalny chleb nadziewany kurczakiem i kukurydzą) - 350g   

    4. Babeczki nadziewane tuńczykiem - 350g     

    5. Ruloniki z szynki z sosem chrzanowym w galarecie - 350g             

    6. Sałatka z kaczką w sosie malinowy (pierś z kaczki, sałata, sos malinowy) - 350g   

    7. Sałatka grecka (ser feta, ogórek, papryka, pomidor, czerwona cebula, oliwki, sos vinegre) - 350g           

    8. Półmisek mięs pieczonych (karkówka, pasztet wieprzowy, pieczeń z żurawiną, udziec z indyka, rolada z kurczaka, boczek) - 350g

                                                                             

    II . Żurek z białą kiełbasą i jajkiem  – 250 ml/os x 6 por = 1,5L                                          

    III.  DANIA GŁÓWNE

     1. Udko z kaczki pieczone z jabłkiem, oprószone żurawiną 6 udek ok. 1,2kg      

     2. Klops z jajkiem w sosie chrzanowym - 0,6kg    

    IV. DESER -  BLOK WANILIOWY niebo na talerzu (mleko, wanilia, mieszanka bakaliowa) 500g 

   ZESTAW DAŃ WIELKANOCNYCH - MAŁY (7 potraw) na 6 osób

    w cenie 25 zł/os x 6 os. = 150 zł                                                    

     I. PRZYSTAWKI po 350g x 6 szt. =  2,1kg – na białych półmiskach jednorazowych biodegradowalnych - gotowe do podania na stół

   1. Jajka faszerowane łososiem - 350g

    2. Jajka faszerowane w skorupkach - 350g

    3. Babeczki nadziewane tuńczykiem - 350g

    4. Ruloniki z szynki z sosem chrzanowym - 350g

    5. Sałatka grecka (ser feta, ogórek, papryka, pomidor, czerwona cebula, oliwki, sos vinegret) - 350g

    6. Półmisek mięs pieczonych (karkówka, pasztet wieprzowy, pieczeń z żurawiną, udziec z indyka, rolada z kurczaka, boczek) z chrzanem - 350g

      II . Żurek z białą kiełbasą i jajkiem  – 250 ml/os x 6 por = 1,5L

   Zamówienia na dania wielkanocne przyjmujemy do dnia 29,03, 2021r. (Wielkanoc katolicka) oraz do dnia 26.04.2021 r ( Wielkanoc prawosławna). Odbiór w przeddzień świąt w godz. 10:00-14:00.

 

       ZESTAW DAŃ WIGILIJNYCH - DUŻY (12 potraw) na 6 osób

      w cenie 50 zł/os. x 6 os. = 300 zł               

      I. PRZYSTAWKI 350g x 7 szt. =  2,45kg - na półmiskach jednorazowych biodegradowalnych - gotowe do podania na stół 

     1. Śledź w oleju z zieloną cebulką - 350g       

     2. Terrina ze śledziem (specjalny chleb z nadzieniem śledziowym i buraczkami) - 350g       

     3. Karp w galarecie - 350g        

     4. Ryba (miruna) po grecku - 350g   

     5. Ryba (miruna) w sosie słodko-kwaśnym - 350g   

     6. Szuba –sałatka śledziowa - 350 g 

    7. Sałatka z łososiem (łosoś, jajko, sałata lodowa, ogórek, pomidor, cebula czerwona, sos vinegret) - 350g   

     II . Barszcz z czerwonych buraków z uszkami (3 szt/por.) – 250 ml/os x 6 por. = 1,5L   

    III. DANIA GŁÓWNE

    1. Sandacz z sosem porowym 100g (sandacz)  + 50g (sos) = 150g/os x 6 por. = 0,9kg     

    2. Pierogi z grzybami i kapustą 3 szt./os x 6 por. = 18 szt.  

   3. Bigos postny - kapusta z grzybami (pieczarki i leśne) – 100g/os x 6 por. = 0,6kg   

   IV. DESER - Łazanki z makiem i bakaliami - 350g   

     ZESTAW DAŃ WIGILIJNYCH - MAŁY (7 potraw) na 6 osób

     w cenie 25 zł/os. x 6 os. = 150 zł            

    I. PRZYSTAWKI 350g/os x 5 szt. = 1,75kg – na półmiskach jednorazowych biodegradowalnych - gotowe do podania na stół

   1. Śledź z zieloną cebulką - 350g

   2. Ryba (miruna) po grecku - 350g

  3. Ryba (miruna) w sosie słodko-kwaśnym - 350g

  4. Szuba - sałatka śledziowa - 350g

  5. Sałatka z łososiem (łosoś, jajko, sałata lodowa, ogórek, pomidor, cebula czerwona, sos vinegret) - 350g

  II. Barszcz czerwony z buraków z uszkami ręcznie robionymi (3 szt /por.) – 250 ml/os x 6 por. = 1,5L

  III. DESER - Łazanki z makiem i bakaliami – 350g

      Zamówienia na zestawy wigilijne przyjmujemy do 19.12.2020 i 2.01.2021. Odbiór w dniu Wigilii godz. 10:00-14:00.

               

 

Restauracja Hotelu Unibus** proponuje Państwu szeroki zakres usług związanych z cateringiem.
Organizujemy imprezy o różnym charakterze, w miejscu wyznaczonym przez Państwa tj. firma, biuro, prywatny dom, ogród.  Dysponujemy odpowiednim zapleczem gastronomicznym, pozwalającym urządzić każdy rodzaj przyjęcia. Zapewniamy profesjonalną obsługę, która w sposób taktowny zadba o każdą imprezę. Menu dopasowujemy do indywidualnych Państwa potrzeb. Jesteśmy również otwarci na Państwa indywidualne propozycje.

Organizujemy catering w postaci:

  • bufetu kawowego,
  • bankietu okolicznościowego dla firm i różnego rodzaju instytucji,
  • imprez integracyjnych w plenerze, biesiad, ognisk i grilli,
  • catering indywidualny  na uroczystości rodzinne np.: chrzciny, komunie, urodziny itp.,
  • potraw wigilijnych i świątecznych.

Skontaktuj się z nami   koperta

hotel 2 gwiadkowy
HOTEL UNIBUS **
ul. Widowska 4
17-100 Bielsk Podlaski
+48 889 555 700
+48 85 730 03 03
e-mail: recepcja@unibus.com.pl
hotel 2 gwiadkowy
Obsługujemy Płatności:
Znajdź nas na: