gradient
 
Spin UpSpin Down
Spin UpSpin Down
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
znak
unibus
unibus
unibus
unibus
unibus

Catering

              KONTAKT: +48 889 555 700, +48 85 730 03 03recepcja@unibus.com.pl

           Możliwość zamówienia pojedyńczych porcji -Dania z menu Restauracji  - kliknąć

             Zamówienia na dania "na wynos"  przyjmujemy z minimum 2 dniowym wyprzedzeniem.

      Na Święta i wszelkie inne uroczystości a także i bez okazji

      

     I. PRZEKĄSKI na białych półmiskach jednorazowych biodegradowalnych po 350g dekorowane i gotowe do podania na stół

  1. Mięsa pieczone własnej produkcji (boczek, karkówka, pieczeń z żurawiną, rolada z kurczaka, udziec z indyka, pasztet wieprzowy) - 35 
  2. Rolada z kaczki z morelą - 35 zł
  3. Befsztyk tatarski z cebulką i ogórkiem - 45 zł
  4. Tatar z łososia wędzonego z kaparami - 55 zł
  5. Śledź z zieloną cebulką - 30 zł
  6. Śledź z suszonymi pomidorami – 30 zł
  7. Śledź w śmietanie – 30 zł.
  8. Rolmopsy śledziowe pikantne z cebulką - 35 zł
  9. Terrina ze śledzia (chleb trójkątny nadziewany śledziem i burakami) - 40 zł
  10. Terrina z kurczakiem i kukurydzą (chleb trójkątny nadziewany wędzonym kurczakiem, kukurydzą) - 40 zł
  11. Ryba (miruna) po grecku - 35 zł
  12. Ryba (miruna) w sosie słodko-kwaśnym - 35 zł
  13. Rolada szpinakowo - łososiowa z serkiem almette - 45 zł
  14. Rolada z łososia w algach morskich - 50 zł
  15. Tortilla z wędzonym łososiem (tortilla, łosoś wędzony, ser typu mascarpone, chrzan) - 40 zł
  16. Tortilla z szynką i sałatą (tortilla, szynka, sałata) - 30 zł
  17. Koreczki z boczku ze śliwką - 35 zł
  18. Babeczki z kruchego ciasta nadziewane pastą z tuńczyka - 35 zł
  19. Ruloniki z łososia z nadzieniem chrzanowym w galarecie - 50 zł
  20. Ruloniki z łososia z nadzieniem chrzanowym owijane serem twarogowym - 50 zł
  21. Ruloniki z szynki z nadzieniem chrzanowym w galarecie - 40 zł
  22. Muszle makaronowe z nadzieniem chińskim (pierś z kurczaka, papryka, natka pietruszki) - 35 zł
  23. Muszle makaronowe z nadzieniem szpinakowym (szpinak, ser typu feta) - 35 zł
  24. Jajka nadziewane szynką - 30 zł
  25. Jajka nadziewane w skorupkach - 30 zł
  26. Jajka nadziewane łososiem - 40 zł
  27. Galaretki drobiowe - 22 zł
  28. Szuba-sałatka śledziowa (mix śledziowy, buraczki, marchewka, jajko) - 30 zł
  29. Sałatka jarzynowa (ziemniaki, ogórek kwaszony, groszek zielony, marchew, jabłko, majonez) - 18 zł
  30. Sałatka grecka (ser feta, ogórek, papryka, pomidor, czerwona cebula, oliwki, sos vinegret) - 16 zł
  31. Sałatka z wędzonym łososiem (łosoś, jajko, sałata lodowa, ogórek, pomidor, cebula, sos vinegret) - 24 zł
  32. Sałatka Cezar (kurczak, sałata lodowa, pomidor, ogórek, parmezan, sos czosnkowy, grzanki) - 24 zł
  33. Sałatka z bekonem i pomarańczą (mix sałat, pomidory koktajlowe, boczek, jajko, ser camembert, pomarańcza, sos musztardowy) - 20 zł
  34. Stożki z gyrosem z sosem czosnkowym (ryż, marchew, pierś kurczaka) - 35 zł
  35. Mini kanapki bankietowe (chleb, mięsa pieczone i wędzone, łosoś, salami, ser żółty i camembert, sałata, pomidor, ogórek, oliwki) - 35 zł

     II. ZUPY  

  1. Barszcz z czerwonych buraków z uszkami ręcznie robionymi 250 ml / 3 uszka/os. x 6 por = 1,5L - 42 zł
  2. Barszcz z czerwonych buraków z krokietami pieczarkowymi 250 ml /12 krokietów/ os. x 6 por. = 1,5L - 42 zł
  3. Rosół z 4 mięs (kurczak, indyk, kaczka, szponder wołowy) z kołdunami wołowymi ręcznie robionymi 250 ml/os. x 6 por = 1,5L - 42 zł
  4. Rosół z 4 mięs (kurczak, indyk, kaczka, szponder wołowy) z domowym makaronem ręcznie robionym 250 ml/os. x 6 por = 1,5L - 36 zł
  5. Żur na zakwasie chlebowym z jajkiem i wędzonką 250 ml/os. x 6 por. = 1,5L  -  42 zł 

      III. DANIA OBIADOWE na 6 osób - cena za 6 porcji 

  1. Udko z kaczki z żurawiną i jabłkiem - 6 udek ok. 1,2kg - 72 zł
  2. Polędwiczki wieprzowe z sosem borowikowym (150g + 50g sos = 200g) x 6 por. = 1,2kg - 90 zł
  3. Sandacz w sosie porowym 100g (sandacz) + 50g (sos) = 150g/os x 6 por. = 0,9 kg - 90 zł
  4. Karkówka z sosem kurkowym 150g + 50g = 200g x 6 por. = 1,2kg - 84 zł
  5. Zrazy wołowe 120g x 6 por. = 0,72kg - 84 zł
  6. Kotlet De Volaille z kurczaka z masłem ziołowo-czosnkowym - 150g x 6 por. - 84 zł
  7. Roladki schabowe z nadzieniem szpinakowym z sosem beszamelowym 120g x 6 por = 0,72kg - 72 zł
  8. Pierogi z mięsem z cebulką ze skwarkami 8 szt. x 6 por. = 48 szt. - 72 zł
  9. Pierogi z kapusta i grzybami z cebulką ze skwarkami 8 szt. x 6 por. = 48 szt. - 72 zł
  10. Kartacze z domową okrasą - 2 szt. x 6 por. = 12 szt. - 72 zł

      IV. DESERY 

  1. Łazanki z makiem i bakaliami 350 g x 4 por. ok. 1,4kg = 60 zł   
  2. Pascha waniliowa (pyszny deser twarogowy nie tylko na Wielkanoc, jajka, wanilia, rodzynki, migdały) - 800 g - 80 zł  
  3. Blok waniliowy - niebo na talerzu (mleko, wanilia, mieszanka bakaliowa) 500g - 30 zł    

     IV. FIRMOWE MIĘSA i KISZKA ZIEMNIACZANA pieczone w piecach konwekcyjno-parowych, zapakowane próżniowo - cena za 1kg

  1. Pasztet wieprzowy - 68 zł
  2. Boczek wieprzowy - 60 zł
  3. Karkówka wieprzowa - 76 zł
  4. Udziec z indyka - 50 zł
  5. Pieczeń wieprzowa z żurawiną - 45 zł
  6. Rolada z kurczaka z serem feta i marchewką - 68 zł
  7. Kiszka ziemniaczana ze skwarkami - 30 zł

      V. DANIA MROŻONE zapakowane próżniowo - cena za 1kg 

  1. Pierogi mrożone (z mięsem, z kapusta i grzybami, ze szpinakiem, ruskie) - 35 zł/kg
  2. Kiszka ziemniaczana mrożona - 27 zł/kg
  3. Kartacze mrożone - 35 zł/kg

 

  Oferujemy także Zestawy Wielkanocne i Wigilijne w atrakcyjnych cenach.

   ZESTAW DAŃ WIELKANOCNYCH – DUŻY (12 potraw) na 6 osób w cenie 50 zł/os x 6 os. = 300 zł             

    I. PRZYSTAWKI po 350g x 8 szt. =  2,8kg – na białych półmiskach jednorazowych biodegradowalnych - gotowe do podania na stół

    1. Jajka faszerowane łososiem - 350g   

    2. Jajka faszerowane w skorupkach - 350g                                                     

    3. Terrina z kurczakiem i kukurydzą (specjalny chleb nadziewany kurczakiem i kukurydzą) - 350g   

    4. Babeczki nadziewane tuńczykiem - 350g     

    5. Ruloniki z szynki z sosem chrzanowym w galarecie - 350g             

    6. Sałatka z kaczką w sosie malinowy (pierś z kaczki, sałata, sos malinowy) - 350g   

    7. Sałatka grecka (ser feta, ogórek, papryka, pomidor, czerwona cebula, oliwki, sos vinegre) - 350g           

    8. Półmisek mięs pieczonych (karkówka, pasztet wieprzowy, pieczeń z żurawiną, udziec z indyka, rolada z kurczaka, boczek) - 350g

                                                                             

    II . Żurek z białą kiełbasą i jajkiem  – 250 ml/os x 6 por = 1,5L                                          

    III.  DANIA GŁÓWNE

     1. Udko z kaczki pieczone z jabłkiem, oprószone żurawiną 6 udek ok. 1,2kg      

     2. Klops z jajkiem w sosie chrzanowym - 0,6kg    

    IV. DESER -  BLOK WANILIOWY niebo na talerzu (mleko, wanilia, mieszanka bakaliowa) 500g 

   ZESTAW DAŃ WIELKANOCNYCH - MAŁY (7 potraw) na 6 osób

    w cenie 25 zł/os x 6 os. = 150 zł                                                    

     I. PRZYSTAWKI po 350g x 6 szt. =  2,1kg – na białych półmiskach jednorazowych biodegradowalnych - gotowe do podania na stół

   1. Jajka faszerowane łososiem - 350g

    2. Jajka faszerowane w skorupkach - 350g

    3. Babeczki nadziewane tuńczykiem - 350g

    4. Ruloniki z szynki z sosem chrzanowym - 350g

    5. Sałatka grecka (ser feta, ogórek, papryka, pomidor, czerwona cebula, oliwki, sos vinegret) - 350g

    6. Półmisek mięs pieczonych (karkówka, pasztet wieprzowy, pieczeń z żurawiną, udziec z indyka, rolada z kurczaka, boczek) z chrzanem - 350g

      II . Żurek z białą kiełbasą i jajkiem  – 250 ml/os x 6 por = 1,5L

   Zamówienia na dania wielkanocne przyjmujemy do dnia 29,03, 2021r. (Wielkanoc katolicka) oraz do dnia 26.04.2021 r ( Wielkanoc prawosławna). Odbiór w przeddzień świąt w godz. 10:00-14:00.

 

       ZESTAW DAŃ WIGILIJNYCH - DUŻY (12 potraw) na 6 osób

      w cenie 50 zł/os. x 6 os. = 300 zł               

      I. PRZYSTAWKI 350g x 7 szt. =  2,45kg - na półmiskach jednorazowych biodegradowalnych - gotowe do podania na stół 

     1. Śledź w oleju z zieloną cebulką - 350g       

     2. Terrina ze śledziem (specjalny chleb z nadzieniem śledziowym i buraczkami) - 350g       

     3. Karp w galarecie - 350g        

     4. Ryba (miruna) po grecku - 350g   

     5. Ryba (miruna) w sosie słodko-kwaśnym - 350g   

     6. Szuba –sałatka śledziowa - 350 g 

    7. Sałatka z łososiem (łosoś, jajko, sałata lodowa, ogórek, pomidor, cebula czerwona, sos vinegret) - 350g   

     II . Barszcz z czerwonych buraków z uszkami (3 szt/por.) – 250 ml/os x 6 por. = 1,5L   

    III. DANIA GŁÓWNE

    1. Sandacz z sosem porowym 100g (sandacz)  + 50g (sos) = 150g/os x 6 por. = 0,9kg     

    2. Pierogi z grzybami i kapustą 3 szt./os x 6 por. = 18 szt.  

   3. Bigos postny - kapusta z grzybami (pieczarki i leśne) – 100g/os x 6 por. = 0,6kg   

   IV. DESER - Łazanki z makiem i bakaliami - 350g   

     ZESTAW DAŃ WIGILIJNYCH - MAŁY (7 potraw) na 6 osób

     w cenie 25 zł/os. x 6 os. = 150 zł            

    I. PRZYSTAWKI 350g/os x 5 szt. = 1,75kg – na półmiskach jednorazowych biodegradowalnych - gotowe do podania na stół

   1. Śledź z zieloną cebulką - 350g

   2. Ryba (miruna) po grecku - 350g

  3. Ryba (miruna) w sosie słodko-kwaśnym - 350g

  4. Szuba - sałatka śledziowa - 350g

  5. Sałatka z łososiem (łosoś, jajko, sałata lodowa, ogórek, pomidor, cebula czerwona, sos vinegret) - 350g

  II. Barszcz czerwony z buraków z uszkami ręcznie robionymi (3 szt /por.) – 250 ml/os x 6 por. = 1,5L

  III. DESER - Łazanki z makiem i bakaliami – 350g

      Zamówienia na zestawy wigilijne przyjmujemy do 19.12.2020 i 2.01.2021. Odbiór w dniu Wigilii godz. 10:00-14:00.

               

 

Restauracja Hotelu Unibus** proponuje Państwu szeroki zakres usług związanych z cateringiem.
Organizujemy imprezy o różnym charakterze, w miejscu wyznaczonym przez Państwa tj. firma, biuro, prywatny dom, ogród.  Dysponujemy odpowiednim zapleczem gastronomicznym, pozwalającym urządzić każdy rodzaj przyjęcia. Zapewniamy profesjonalną obsługę, która w sposób taktowny zadba o każdą imprezę. Menu dopasowujemy do indywidualnych Państwa potrzeb. Jesteśmy również otwarci na Państwa indywidualne propozycje.

Organizujemy catering w postaci:

  • bufetu kawowego,
  • bankietu okolicznościowego dla firm i różnego rodzaju instytucji,
  • imprez integracyjnych w plenerze, biesiad, ognisk i grilli,
  • catering indywidualny  na uroczystości rodzinne np.: chrzciny, komunie, urodziny itp.,
  • potraw wigilijnych i świątecznych.

Skontaktuj się z nami   koperta

hotel 2 gwiadkowy
HOTEL UNIBUS **
ul. Widowska 4
17-100 Bielsk Podlaski
+48 889 555 700
+48 85 730 03 03
e-mail: recepcja@unibus.com.pl
hotel 2 gwiadkowy