gradient
 
Spin UpSpin Down
Spin UpSpin Down
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
znak
 

ZESTAWY WIELKANOCNE i DANIA ŚWIĄTECZNE

 

 

 

ZESTAW DAŃ WIELKANOCNYCH – DUŻY (12 potraw) na 6 osób w cenie 50 zł/os x 6 os. = 350 zł             

    I. PRZYSTAWKI po 350g x 8 szt. =  2,8kg – na białych półmiskach jednorazowych biodegradowalnych - gotowe do podania na stół

    1. Jajka faszerowane szynką  - 350g   

    2. Jajka faszerowane w skorupkach - 350g                                                               

    3.Rolada drobiowa z suszonymi pomidorami owinęta boczkiem - 350g   

    4. Ptysie nadziewane pasta z łososia - 350g  

    5. Schab ze śliwka w galarecie - 350g                                  

    6. Sałatka z bekonem i pomarańczą ( mix sałat, pomidorki, boczek, jajko, ser camembert, pomarańcza, sos musztardowy ) - 350g  

    7. Sałatka jarzynowa ( ziemniaki,ogórek kiszony,groszek zielony,marchew ,jabłko, majonez) - 350g   

    8. Półmisek mięs pieczonych (karkówka, pasztet wieprzowy, pieczeń z żurawiną, udziec z indyka, rolada z kurczaka, boczek) z chrzanem  - 350g

                                                                       

    II . Żurek z białą kiełbasą i jajkiem  – 250 ml/os x 6 por = 1,5L                              

    III.  DANIA GŁÓWNE

     1. Udko z kaczki pieczone z jabłkiem, oprószone żurawiną 6 udek ok. 1,2kg                 

     2. Klops z jajkiem w sosie chrzanowym - 0,6kg      

    IV. DESER -  BLOK WANILIOWY niebo na talerzu (mleko, wanilia, mieszanka bakaliowa) 500g 

   ZESTAW DAŃ WIELKANOCNYCH - MAŁY (7 potraw) na 6 osób

    w cenie 25 zł/os x 6 os. = 170 zł                                                    

     I. PRZYSTAWKI po 350g x 6 szt. =  2,1kg – na białych półmiskach jednorazowych biodegradowalnych - gotowe do podania na stół

   1. Jajka faszerowane szynką - 350g

    2. Jajka faszerowane w skorupkach - 350g

    3. Rolada drobiowa z suszonymi pomidorami owineta boczkiem - 350g

    4. Sałatka jarzynowa ( ziemniaki,ogórek kiszony,groszek zielony,marchew ,jabłko, majonez) - 350g

    5. Półmisek mięs pieczonych (karkówka, pasztet wieprzowy, pieczeń z żurawiną, udziec z indyka, rolada z kurczaka, boczek) z chrzanem - 350g

      II . Żurek z białą kiełbasą i jajkiem  – 250 ml/os x 6 por = 1,5L

   Zamówienia na dania wielkanocne przyjmujemy do dnia 29. 03. 2021r (Wielkanoc katolicka) oraz do dnia 26.04.2021 r.(Wielkanoc prawosławna) Odbiór w przeddzień świąt w godz. 10:00-14:00.

                                                                        

Skontaktuj się z nami   koperta

hotel 2 gwiadkowy
HOTEL UNIBUS **
ul. Widowska 4
17-100 Bielsk Podlaski
+48 889 555 700
+48 85 730 03 03
e-mail: recepcja@unibus.com.pl
hotel 2 gwiadkowy