gradient
 
Spin UpSpin Down
Spin UpSpin Down
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
znak
 

ZESTAWY WIELKANOCNE

ZESTAW DAŃ WIELKANOCNYCH – DUŻY (12 potraw) na 6 osób w cenie 50 zł/os x 6 os. = 300 zł             

    I. PRZYSTAWKI po 350g x 8 szt. =  2,8kg – na białych półmiskach jednorazowych biodegradowalnych - gotowe do podania na stół

    1. Jajka faszerowane łososiem - 350g   

    2. Jajka faszerowane w skorupkach - 350g                                                               

    3. Terrina z kurczakiem i kukurydzą (specjalny chleb nadziewany kurczakiem i kukurydzą) - 350g   

    4. Babeczki nadziewane tuńczykiem - 350g  

    5. Ruloniki z szynki z sosem chrzanowym w galarecie - 350g                                  

    6. Sałatka z kaczką w sosie malinowy (pierś z kaczki, sałata, sos malinowy) - 350g             

    7. Sałatka grecka (ser feta, ogórek, papryka, pomidor, czerwona cebula, oliwki, sos vinegre) - 350g 

    8. Półmisek mięs pieczonych (karkówka, pasztet wieprzowy, pieczeń z żurawiną, udziec z indyka, rolada z kurczaka, boczek)  - 350g

                                                                       

    II . Żurek z białą kiełbasą i jajkiem  – 250 ml/os x 6 por = 1,5L                              

    III.  DANIA GŁÓWNE

     1. Udko z kaczki pieczone z jabłkiem, oprószone żurawiną 6 udek ok. 1,2kg                 

     2. Klops z jajkiem w sosie chrzanowym - 0,6kg      

    IV. DESER -  BLOK WANILIOWY niebo na talerzu (mleko, wanilia, mieszanka bakaliowa) 500g 

   ZESTAW DAŃ WIELKANOCNYCH - MAŁY (7 potraw) na 6 osób

    w cenie 25 zł/os x 6 os. = 150 zł                                                    

     I. PRZYSTAWKI po 350g x 6 szt. =  2,1kg – na białych półmiskach jednorazowych biodegradowalnych - gotowe do podania na stół

   1. Jajka faszerowane łososiem - 350g

    2. Jajka faszerowane w skorupkach - 350g

    3. Babeczki nadziewane tuńczykiem - 350g

    4. Ruloniki z szynki z sosem chrzanowym - 350g

    5. Sałatka grecka (ser feta, ogórek, papryka, pomidor, czerwona cebula, oliwki, sos vinegret) - 350g

    6. Półmisek mięs pieczonych (karkówka, pasztet wieprzowy, pieczeń z żurawiną, udziec z indyka, rolada z kurczaka, boczek) z chrzanem - 350g

      II . Żurek z białą kiełbasą i jajkiem  – 250 ml/os x 6 por = 1,5L

   Zamówienia na dania wielkanocne przyjmujemy do dnia 29. 03. 2021r (Wielkanoc katolicka) oraz do dnia 26.04.2021 r.(Wielkanoc prawosławna) Odbiór w przeddzień świąt w godz. 10:00-14:00.

                                                                        

Skontaktuj się z nami   koperta

hotel 2 gwiadkowy
HOTEL UNIBUS **
ul. Widowska 4
17-100 Bielsk Podlaski
+48 889 555 700
+48 85 730 03 03
e-mail: recepcja@unibus.com.pl
hotel 2 gwiadkowy