DANIA GŁÓWNE:
1.Karkówka z sosem kurkowym,ziemniaki,surówka.
2.Zrazy wieprzowe z pieczarkami z sosem śmietanowym, ziemniaki, surówka.
3.Zrazy wołowe,kluski śląskie,surówka.
4.Roladki schabowe z nadzieniem szpinakowym z sosem,ziemniaki, surówka.
5.Polędwiczki wieprzowe z sosem borowikowym, ziemniaki, surówka.
6.Kieszonki schabowe z serem i szynką,ziemniaki,surówka.
7.Udziec z indyka w warzywach z kluskami śląskimi własnej produkcji, surówka.
8.Udko z kaczki pieczone z jabłkiem, opruszone żurawiną z cząstkami ziemniaczanymi, surówka.
9.Pieczony łosoś , ryż kolorowy, bukiet warzyw.
10.Filet z miruny smażony w cieście cebulowym,ryż, bukiet warzyw.
11.Pierś z kurczaka z nadzieniem ziołowo-czosnkowym ( De Volaille),talarki ziemniaczane, surówka.
12. Pierś z kurczaka nadziewana ( ser kozi,szpinak,papryka), talarki ziemniaczane, surówka.
13.Medalion drobiowy z ananasem, kluski śląskie własnej produkcji, surówka.
14.Filet z sandacza z sosem porowym,cząstki ziemniaczane, surówka.